top of page
Search

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ


Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι ανεξάρτητα από εθνικότητα, τόπο διαμονής και κράτος. Σε περίπτωση συμμετοχής ανήλικου φωτογράφου, αυτό θα γίνει με τη συναίνεση των γονέων.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετέχει με 1 έως 5 φωτογραφίες.

Η υποβολή των φωτογραφιών θα γίνεται από τις 05-07-2021 έως 30-09-2021 κι ώρα 23:59 στο link

https://forms.gle/by7qBbGbLCMpDzWY7

Οποιαδήποτε συμμετοχή που θα αποσταλεί μετά το πέρας της ανωτέρω ημερομηνίας και ώρας θα θεωρείται αυτόματα άκυρη και μη αποδεκτή.


Προδιαγραφές

· Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός του έργου που θα υποβάλλει. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος στον οποίο ανήκει το έργο.

· Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές έργων που περιέχουν απρεπές, ανήθικο και προσβλητικό περιεχόμενο. Τα έργα δεν πρέπει να παραπέμπουν σε εμπορικά σήματα τρίτων.

· Στο διαγωνισμό αυτό θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που θα αποσταλούν σε ψηφιακό αρχείο συνοδευόμενες από τα εξής στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Ηλικία, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Διεύθυνση, Πόλη, Ε-mail, Τίτλος φωτογραφίας και μικρό κείμενο με στοιχεία που θέλει να αναρτήσει ο δημιουργός.

· Τα έργα που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν τις ακόλουθες προδιαγραφές: ψηφιακά αρχεία “.jpg”, 1200 pixelsη μεγαλύτερη πλευρά, ανάλυση 72dpi.

· Οι δημιουργοί θα ενημερωθούν με E-mail για το εάν και ποια (ή ποιες) φωτογραφίες τους έχουν επιλεγεί για ανάρτηση.

· Η διαλογή θα γίνει από τα μέλη της επιτροπής με τρόπο που θα αποκλείει να γνωρίζουν ποιοι είναι οι δημιουργοί κάθε φωτογραφίας. Θα επιλεγούν το πολύ 100 φωτογραφίες για ανάρτηση, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.

· Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν για ανάρτηση στην BlankWallGallery θα πρέπει να σταλούν σε ψηφιακά αρχεία “.jpg” έως τις 30 Οκτωβρίου 2021 στην διεύθυνση (newmediaart01@gmail.com)και να έχουν διαστάσεις 40 εκ (η μεγαλύτερη πλευρά), ανάλυση 300 dpi.


· Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής είναι οριστικές και αμετάκλητες.

Όροι και δεσμεύσεις

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παραχωρούν στους διοργανωτές, το δικαίωμα χρήσης των έργων τους στην έκθεση που θα διοργανωθεί το χρονικό διάστημα από 11 έως και 17 Νοεμβρίου 2021. Επίσης οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παραχωρούν το δικαίωμα στους διοργανωτές να τυπώσουν τα έργα σε κατάλογο της έκθεσης, τον οποίο δικαιούνται να διακινούν και ηλεκτρονικά. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές κατά τις ανωτέρω περιγραφόμενες χρήσεις υποχρεούνται να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του/της δημιουργού σε εμφανές σημείο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των διαγωνιζομένων όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης και η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού αποτελεί λόγο αποκλεισμού από αυτόν. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος του και του έργου του στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού, της έκθεσης και του τυπωμένου ή ψηφιακού καταλόγου, άνευ ανταλλάγματος.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

1,125 views0 comments
bottom of page